PATON Electrozi sudura rutilici (supertit) d=2.5mm pachet de 2.5Kg

46,00 Lei
Diametru :2.5 mm
Lungime :350 mm
Greutate :2.5 kg

COSTUL TRANSPORTULUI VA FI COMUNICAT LA RECEPTIONAREA COMENZII!
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: 57103 Ai nevoie de ajutor? 0744387111
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Electrozi rutilici, RC 2.5 mm, 2.5Kg, sudura constructii din otel-carbon, Monoruthil
Caracteristici tehnice:
Puterea curentului de sudare 80-120 A
Greutatea tubului 2.5 kg
Lungimea unui electrod 350 mm
Greutatea electrodului 33-34 g
Proprietati mecanice ale metalului din cusatura
-Rezistenta temporara: ≥ 450 N/mm²
-Lungirea relativa ≥ 22 %
-Vascozitatea la lovitura ≥ 78 J/cm²
Protectie sporita asigurata de tubul metalic
Acoperire: Rutil-celuloza
Scopul utilizarii :
Electrozi cu utilizare generala
Diametru, mm: 2.5
Ambalaj: 2.5 kg tub
Electrozi universali cu o larga aplicabilitate in industrie si in operatii zilnice, cu valoare minimalizata a evolutiei aerosolilor de sudura.
Electrozi universali cu o larga aplicabilitate in industrie si in operatii zilnice, cu valoare minimalizata a evolutiei aerosolilor de sudura. Sunt proiectati pentru sudarea manuala cu arc electric a structurilor conventionale si critice din grade de oteluri cu un continut redus de carbon, furnizate de DSTU 2651/GOST 380 (St. 0, St.1, St. 2, St.3 din toate grupele A,B,C si la toate gradele de dezoxidare – "EFERVESCENT"(кп), "SEMICALMAT"(пс), "CALMAT"(сп) si de GOST 1050 (05кп, 08кп, 08пс, 08, 10кп, 10пс, 10, 15кп, 15пс, 15, 20кп, 20пс, 20), la curent continuu sau alternativ, in toate pozitiile spatiale (cu exceptia celei verticale in jos pentru electrozi cu diametrul de 5,0 mm).
CONDITII DE APLICARE
Factor rata de depunere: 8,5 – 9,5 g/A•ora. Consumul de electrozi la 1 kg de metal depus este de 1,75 kg.
• Electrozii MONORUTHIL RC sunt proiectati pentru imbinari sudate in colt, cap la cap si prin suprapunere cu metale avand o grosime de la 3 pana la 20 mm.
• Electrozii sunt putin sensibili la calitatea de pregatire a marginilor, prezenta de rugina si a altor agenti de contaminare a suprafetelor.
• La sudurile de asamblare, sunt posibile operatiile in toate pozitiile spatiale fara modificari ale curentului de sudura. Sudarea cordoanelor verticale in jos este efectuata cu arc scurt sau prin sudura cu flux protector in contact permanent cu metalul de baza. Se recomanda evitarea curgerii scoriei in fata arcului. Pentru a preveni acest fapt, unghiul de ridicare a electrodului la verticala trebuie sa fie de 40 – 70°. Se recomanda, in pozitie plana, sa se incline electrodul pe directia de sudura la un unghi de 20 – 40° de la verticala.
PROPRIETATI SPECIALE
Electrozii MONORUTHIL RC sunt diferiti de produsele similare oferite de alti producatori prin valoarea si intensitatea evolutiei aerosolilor de sudura si prin formarea de mangan in cadrul procedurii de sudura. Acestea au fost atinse prin selectarea de materii prime de inalta calitate si prin procese tehnologice de control la nivel inalt in fabricarea electrozilor. Institutul de sudura electrica E.O. Paton al NAS Ucraina si Institutul de Medicina Muncii al AMS Ucraina au confirmat ca precipitarea manganului a fost redusa cu mai mult de 30%, evolutia elementelor nocive din aerosolii de sudura a fost redusa cu mai mult de 28%.
• Electrozii MONORUTHIL RC sunt caracterizati de o excitare primara si secundara usoara a arcului, o ardere calma si stabila a arcului, asigura o pierdere mica prin stropitura, topirea uniforma a stratului de acoperire, formare excelenta a metalului de adaos, indepartarea usoara a crustei de scorie.
• Electrozii permit suduri la cele mai mici niveluri de curent. Cu electrozi de diametru mai mic, sudura poate fi executata cu surse de alimentare electrica din retele electrice conventionale.
• Utilizarea usoara a electrozilor
DA SI SUDORILOR INCEPATORI OCAZIA SA EXECUTE SUDURI.
• Suduri in locuri cu acces dificil. Fezabilitatea incovoierii electrozilor fara afectarea stratului de acoperire.
• Sunt posibile suduri pe suprafete oxidate, unse si vopsite.
REUSCARE INAINTE DE SUDARE
In conditii normale de depozitare, reuscarea nu este necesara. In caz de umezeala, reuscarea se efectueaza la 110±10°С timp de 30 min.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni- Vineri 08-16

0744387111 weldmastersrl@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!